|
Wysłany: 05.02.2010 07:45
czy przenosic srodki do bph, lub nobile bank ? |
|
|
|---|---|
|
Wysłany: 07.02.2010 10:31
Witam !!! Bank Śląski jakoś nie śpieszy się z anty-belkową lokatą, proponują marne oprocentowanie na swoich e-lokatach z kapitalizacją na sam koniec okresu rozliczeniowego, ja już dawno przeniosłem swoje oszczędności z ich marnego pseudo konta oszczędnościowego na lokaty antybelkowe w Noble,za pośrednictwem OF. I widzę codziennie jak moje pieniążki pracują, a Bank Śląski śpi, niech śpi dalej........ |
|
|
|---|---|
|
Wysłany: 08.02.2010 16:28
Witam,
aktualnie w ofercie nie posiadamy lokaty „anty-belkowej”, zachęcam jednak do zapoznania się z ofertą lokat terminowych na stronie Banku. Dziękujemy za sugestię dotyczącą wprowadzenia takiego produktu, oczywiście zostanie ona przekazana do odpowiedniej jednostki Banku.
Pozdrawiam Ania
|
|
|
|
Wysłany: 17.02.2010 14:48
tak naprawdę nie jest to kwestia lokaty "anty-belkowej" - tylko jaki % proponuje bank na lokacie w porównaniu z innymi bankami - w końcu nawet opodatkowana lokata może być lepsza od tej nie opodatkowanej z ciut niższym % :P więc osobiście nie uważam tego za jakiś super pomysł - trzeba tylko umieć liczyć i sobie policzyć gdzie się opłaca czy z podatekiem czy niby bez (niby bo chyba serio nie myślicie że bank tego podatku nie płaci - pewnie płaci tylko nic nie mówi i nic na waszym koncie nie widać i jest to wliczone w oprocentowanie lokaty - to chyba taki bajer dla osób które same nei myślą?) co nie zmienia oczywiście jednego faktu - ach CIENIUTKO z tym oprocentowaniem lokat w ING :/ |
|
|