b-k to porażka !!!

bankujesz - kupujesz to jedna wielka ściema

Wysłany: 27.10.2009 19:53

moim zdaniem program bankujesz - kupujesz to jedna wielka ściema .chciałem kupić  komputer.wybrałem małego laptopa dokonałem wszelkich formalności i ok.po ośmiu dniach oczekiwania zadzwoniłem na infolinie programu .odpowiedz standartowa - wszystko jest ok -jutro zostanie dostarczony .i czekanie na jutro zakonczyło moja przygode z ING .pomimo monitorowabia problemu nikt nie umiał załatwić mojej sprawy .jak mniemam ING zleca całą operację firmie zewnetrznej - i ma to gdzieś ! .firma zewnętrzna obarcza wina dostawce ( UPS ) itd itd .UPS to firma szukajaca oszczedności nie dająca sobie rady na naszy rynku .Tylko co to obchodzi kogos ,kto chce coś kupic w programie lojalnościowym ?.zawsze myslałem że bank jest dla ludzi ,a nie ludzie dla banku .ta zasada nie obowiazuje w ING ( w wielu bankach jest podobnie ).co wcale nie oznacza -że mam to tolerować .program b-k na pewno splendoru bankowi nie doda ( tak działający program ) .jesli chcesz zapłacić za jakiś produkt z programu b-k i go nie otrzymać to ok .przelew jest od razu realizowany przy zamówiniu .ja odradzam z korzystania z takiego programu.ku przestrodze jarek.s.  

Joanna_D edytował(a) ten post: 19.03.2010 18:17
Wysłany: 28.10.2009 15:18

Ale to chyba pojedyńczy przypadek, często kupuję w b-k i nigdy problemów nie miałem, przesyłki mieściły się w terminach podanych przy produkcie, a wrazie nieobecności zawsze można się dogadać z kurierem to podrzuci do pracy lub sąsiadowi. Dla mnie program działa bez zarzutu.

Wysłany: 28.10.2009 16:34

keraj957 napisał(a):

moim zdaniem program bankujesz - kupujesz to jedna wielka ściema (...) ja odradzam z korzystania z takiego programu.ku przestrodze jarek.s.

Proszę o doprecyzowanie na czym polegał problem, czy było to nieterminowe dostarczenie przesyłki czy też brak możliwości jej przyspieszenia?

Przypominam również, że forum nie jest kanałem reklamacyjnym. Reklamacje dot. Programu bankujesz-kupujesz można złożyć kontaktując się z dystrybutorem produktów, firmą NoLimit, pod numerem 0801 263 263 lub 32 357 00 63, opcja 3.

Pozdrawiam,Joanna D.

Wysłany: 28.10.2009 18:34

forum jest po to aby wygłaszać swoje opinie .opisałem co mnie spotkało .brak profesjonalizmu ,arogancja okłamywanie kupującego ...czy dodać coś więcej ?.straciłem zafanie do ING .bank stał się dla mnie mało wiarygodny .dla tego nie ma miłości na siłe ....,na moje szczęście mamy inne banki .ING reklamuje się pod hasłem ..TAKI INTERNETOWY .prosiłem o odpowiedz na moją reklamacje drogą elektroniczną odpowiedz - nie ma takiej możliwości !!!!!!! a miał byc taki internetowy ...........

Wysłany: 29.10.2009 16:14

keraj957 napisał(a):

forum jest po to aby wygłaszać swoje opinie .opisałem co mnie spotkało .brak profesjonalizmu ,arogancja okłamywanie kupującego ...czy dodać coś więcej ?(...) ING reklamuje się pod hasłem ..TAKI INTERNETOWY .prosiłem o odpowiedz na moją reklamacje drogą elektroniczną odpowiedz - nie ma takiej możliwości !!!!!!! a miał byc taki internetowy ...........

Owszem forum służy do wyrażania swojej opinii przez użytkowników. Stawiasz nam zarzuty, nie popierając ich przykładem. Nie odpowiedziałeś także na postawione przeze mnie wcześniej pytanie. Proszę określić czego dokładnie dotyczył brak profesjonalizmu czy arogancja i czy te zastrzezenia dotyczą pracowników Banku czy Dystrybutora.

Przyjmujemy krytykę, najchętniej tę konstruktywną.

Jak wcześniej wspomniałam kwestią reklamacji zajmuje się Dystrybutor (a nie Bank), który decyduje o sposobie udzielania odpowiedzi na złożone reklamacje.

Joanna D.

Wysłany: 06.11.2009 07:49

tak jak napisałem .jakaś firma zewnetrzna ,podpieła, się pod Bank i ok kase czas zacząć trzepać ! a jak jest problem z B.K to odpowiedz z ING jest prosta - to nie My to Oni !.

jeszcze raz powtórze program  Bankujesz -Kupujesz to jedna wielka Ściema !!!!!!!!!!!

Wysłany: 06.11.2009 16:55

Keraj957, takie sygnały są dla nas oczywiście istotne, ponieważ mimo że to prawdopodobnie nie my odpowiadamy za tą sytuację, to monitorujemy w jaki sposób ze swoich zadań wywiązują się firmy zewnętrzne. Nam też zależy, aby zakupiony w naszym sklepie produkt jak najszybciej dotarł do nabywcy.

Miłosz_G edytował(a) ten post: 06.11.2009 16:55
Wysłany: 17.11.2009 22:00

A możesz w  końcu poprzeć to jakimś konkretnym przykładem, bo póki co to faktycznie jeszcze nie napisałeś żadnego konkretnego argumentu. 

Sama jestem ciekawa, czego dotyczy ta "ściema", to pojęcie względnie....

Jasne, że dla Banku każdy sygnał jest ważny, bo też muszą wiedzieć, czy firma zewnętrzna wywiązuje się z obowiązków, bo z nimi współpracują. Tylko szkoda, że nie potrafisz sprecyzować na czym polegał ten problem oprócz rzucania ogólnikami to faktycznie nic konstruktywnego nie napisałeś, przynajmniej nic co mogłoby pomóc w rozwiązaniu tego problemu, albo co mogłoby sprawić, żeby ING mogło interweniować w tej sprawie do firmy z którą współpracuję.

Ja rozumiem, że można być zdenerwowanym, ale trzeba też zrozumieć, że ING to nie wróżka z szklaną kulą.....

Wysłany: 05.02.2010 15:40

keraj957 napisał(a):

tak jak napisałem .jakaś firma zewnetrzna ,podpieła, się pod Bank i ok kase czas zacząć trzepać ! a jak jest problem z B.K to odpowiedz z ING jest prosta - to nie My to Oni !.

jeszcze raz powtórze program  Bankujesz -Kupujesz to jedna wielka Ściema !!!!!!!!!!!

popieram :)

sciema totalna, wciskaja stare kity za straszne pieniadze i to ma byc program lojalnosciowy,

wstydz sie ING za takiego partnera, chyba ze chodzi o cos innego :)  

Wysłany: 05.02.2010 16:26

Nie podoba się to nie korzystaj.

Wysłany: 05.02.2010 18:43

marcze napisał(a):

Nie podoba się to nie korzystaj.

pewnie ze mozna nie korzystac,

ale w imie jakich interesow, taka zacna firma jak ING wciska swoim klientom w Polsce takie kity ???? 

Wysłany: 22.02.2010 15:20

Jedna wielka ściema. Czemu robicie z nas idiotów ?

Przyklad pierwszy z rzędu. Kuchenka mikrofalowa samsung. Sugerowana cena 1499 zl. Pierwszy z rzędu sklep cena: 860 zl.

U was za jakies punkty mozna ja kupic 10 zl taniej. Super.

Wysłany: 19.08.2010 12:20

Witam,

Ceny detaliczne są cenami rekomendowanymi przez Producenta na polskim rynku. Zdajemy sobie sprawę z konkurencji, tym samym zaznaczamy, że udział w Progamie jest dobrowolny. Staramy się, aby ceny dla naszych Klientów były jak najbardziej korzystne. Dodam również, że gwarantujemy naszym Klientom wygodę i bezpieczeństwo podczas dokonywania transakcji.

Pozdrawiam

Kasia